Recep Ceyhun SAKA - Okul Müdürü

1984 yılı Zonguldak doğumlu olan Okul Müdürümüz Recep Ceyhun SAKA ilkokulu öğrenimini Kilimli Mehmet Akif ERSOY İlkokulu ,ortaokul ve lise öğrenimini Zonguldak Atatürk Anadolu Lisesi´nde tamamladıktan sonra 2002 yılında Zonguldak Karaelmas Üniversitesi Ereğli Eğitim Fakültesi sınıf öğretmenliği bölümünde lisans eğitimine başlamıştır. 2006 yılında Diyarbakır İli Silvan İlçesinde Bayrambaşı İlkokulu´nda öğretmenlik mesleğine başlamış olup 2010 yılında Zonguldak İli Kilimli İlçesi Muslu İlkokulu´na öğrenim özründen ataması gerçekleşmiştir. 2016 yılında yapılan Eğitim Kurumları Yöneticiliği Seçme Sınavı sonucu Zonguldak Merkez Fener İlkokulu´na Müdür Yardımcısı olarak ataması gerçekleşmiştir.  2021 yılında yapılan Eğitim Kurumları Yönetici Seçme Sınavı atama sonuçlarına göre 2021/2022 Eğitim Öğretim yılı başında Zonguldak Merkez Fener İlkokulu´na Okul Müdürü olarak atanmıştır. Evli ve iki çocuk babasıdır.

(372) 253 4404 Eposta