Fener İlkokulu


Vizyon: İçinde yaşanılan zamanın gereklerine göre değil, gelecek yüzyılların ihtiyaçlarını bilerek ona göre hazırlıklarını yapan, yaşanılan zamanın da bütün teknik ve teknolojik gelişmelerini bünyesine nüfuz ettiren, aynı zamanda da sevgi ve hoşgörü iklimini soluklayan, herkesle diyaloğa açık, his ve düşüncelerini ifade edebilen insanlığın temsilcilerini yetiştirmek.

Misyon: Atatürk ilke ve inkılâplarına, cumhuriyetin temel ilkelerine bağlı, Türk Milli Eğitim sisteminin genel amaçları doğrultusunda bünyesinde öğrenim gören herkesi Türk milletinin milli, ahlaki, insani, manevi ve kültürel değerlerini benimseyen, koruyan ve geliştiren; ailesini, vatanını, milletini ve tüm insanlığı seven; kendi öz benliğini ve kabiliyetlerini bilerek bunları milletinin hizmetinde kullanmayı hedefleyen; bedenen, zihnen ve ahlaken yüksek seciyeli insanlar yetiştirmektir.

Başarılar: MASA TENİSİNDE İL İÇİNDE VE ÜLKE GENELİNDE ÇEŞİTLİ DERECELER, JİMNASTİKTE KATEGORİSİNDE İL DERECELERİ, SATRANÇTA KATEGORİSİNDE İL DERECELERİ, BELİRLİ GÜNLERLE İLGİLİ İL GENELİ YARIŞMALARDA ÇEŞİTLİ DERECLER.

Saatler: ANA SINIFI; SABAHÇI DEVRE 07.50 - 12.50 ÖĞLENCİ DEVRE 13.00 - 18.00 İLKOKUL; 13.30-18.20
Isınma: KALORİFER (DOĞAL GAZ)
Bağlantı: Yok
Yabancı Dil: İngilizce
Sportif Etkinlikler: Gençlik Spor İl Müdürlüğü ile her sene başı yapılan protokol çerçevesinde 3. ve 4. Sınıf öğrencilerimize Gençlik Spor Müdürlüğünde görevli spor eğitmenleri tarafından haftada bir ders saati cimnastik,judo,tenis,okçuluk,basketbol,güreş vb spor dallarından eğitim verilmektedir. Bunun yanında okulumuzda masa tenisi egzersizleri verilmektedir.
Bilimsel Etkinlikler: Gençlik Spor İl Müdürlüğü ile her sene başı yapılan protokol çerçevesinde 1. ve 2. Sın ıf öğrencilerimize Gençlik Merkezinde görevli eğitmenler tarafından haftada bir ders saati akıl zeka oyunları,karikatür,seramik vb dallardan eğitim verilmektedir. Bunun yanında okulumuzda satranç egzersizleri verilmektedir.
Proje Çalışmaları:

Telefon - 3722534404

Belgegeçer - (372) 253 0650

Eposta - Göndermek için tıklayınız

WEB - https://fenerilkokulu.meb.k12.tr

Adres - Yayla Mahallesi 21 Haziran Kurtuluş Alanı No10 ZONGULDAK / Merkez

Öğretmen :36
Öğrenci :529
Derslik :4
Kütüphane Kitap Sayısı :1743
Öğretim Şekli :ANA SINIFI İKİLİ EĞİTİM İLKOKUL TEKLİ EĞİTİM

Yerleşim Yeri - YAYLA MAHALLESİ FENER CADDESİ 21 HAZİRAN KURTULUŞ ALANI NO:10 ZONGULDAK/MERKEZ

Adres - Yayla Mahallesi 21 Haziran Kurtuluş Alanı No10 ZONGULDAK / Merkez

Ulaşım GENÇLİK SPOR İL MÜDÜRLÜĞÜ VE ZONGULDAK ŞEHİR STADYUMU KARŞISI

İl/İlçe Merkezine Uzaklık MERKEZE YAKLAŞIK 1 KM. MESAFEDE.